Article:

ASSEMBLEA GENERAL ORDIN└RIA DE SOCIS D'ASTROBANYOLES

18-10-2017

El passat dissabte 14 d'octubre de 2017, es va celebrar al Museu Darder l'assemblea general ordinÓria de socis.
Hi van assistir dotze socis presencials, i vuit socis que es van excusar delegant el vot al secretari.
A l'assemblea es van aprovar les actes anteriors, tant la general ordinÓria del 2016 com l'extraordinÓria que confirmava el canvi de junta.
Llavors es va fer un repÓs de les activitats realitzades durant el curs anterior: 7 xerrades a escoles, 9 tardes de ciŔncia, 3 altres xerrades fetes i 4 de rebudes, 2 sopars G-Astron˛mics, una caminada, 31 programes de rÓdio i colĽlaboracions amb la Biblioteca P˙blica, el Centre Excursionista de Banyoles i el Centre d'Estudis.
La tresorera va presentar els comptes corresponents al curs acabat, i l'assemblea els va aprovar.
Posteriorment, es van presentar les noves activitats per al curs vinent, les quals s'aniran informant a la web. Cal destacar que el proper 17 de marš tindrÓ lloc un Taller d'Astronomia amb carÓcter inicial per a tots aquells interessats a entrar dins l'apassionant mˇn astron˛mic.
Finalment, es va aprovar el pressupost pel curs 2017-2018.
Durant el torn de preguntes, va destacar la preocupaciˇ per fer arribar de manera efectiva l'interŔs per l'astronomia i per la ciŔncia en general al p˙blic (ja sigui amb la colĽlaboraciˇ dels pares dels nostres infants i adolescents, amb material didÓctic a la web...).