Qui som

L'associació d'Astrobanyoles, Agrupació d'Astronomia i Ciència del Pla de l'Estany, és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la difusió de l'astronomia i la ciència en tots els seus àmbits. Per tal de dur a terme els nostres objectius, fem tot un seguit d'activitats, entre les que es poden destacar: sortides de camp, observacions, xerrades, conferències, cursets, programes de ràdio i televisió i qualsevol tipus d'activitat que pugui apropar l'astronomia i la ciència a tothom que hi tingui un mínim d'interès.

Fundada l'octubre de 2002, vàrem estar aixoplugats sota el paraigües del Centre Excursionista de Banyoles, fins l'octubre de l'any 2009 en què ens vàrem constituir com a entitat independent, amb el nom d'Astrobanyoles, Agrupació d'Astronomia i Ciència del Pla de l'Estany. Actualment, la formen més d'un centenar de socis i estem estructurats com qualsevol associació, amb una junta directiva sorgida de la mateixa Assemblea Constituent que és la que gestiona el dia a dia de l'entitat. Tenim la nostra pàgina a la xarxa, www.astrobanyoles.org que va ser actualitzada al llarg de 2017 on expliquem totes les activitats que duem a terme, amb una ressenya de la mateixa, així com la resta d’activitats futures, explicades a un calendari. També es poden trobar tot l’arxiu dels articles escrits, el Butlletí anual que editem i els enllaços a les diverses pàgines personals dels nostres socis.

Actualment som socis de Cel Fosc i som membres de la FAAE.

Breu resum de les activitats realitzades al llarg de la nostra història.

Junta - Estatuts

Si vols contactar amb nosaltres per qualsevol consulta, proposta o suggeriment, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Si vols fer-te soci pots contactar amb el mateix formulari. Tenim tres tipus de quota anual: juvenil (10€), individual (20€) i familiar (30€).