Article:

Felicitacions als socis en motiu del X aniversari

03-10-2012 Joan Anton Abellan

Desprès de fer diverses gestions amb els companys de Figueres i d'Olot, i de parlar amb diferent gent interessada en l'astronomia, el dia 2 d'octubre de 2002 un grup de 21 persones ens vàrem trobar en una sala del Centre Excursionista de Banyoles per posar les bases i fundar Astrobanyoles.
Han passat deu anys, i Astrobanyoles s'ha convertit en una associació de referència, no tant sols a la comarca sinó també dins del món astronòmic.
Actualment Astrobanyoles, Agrupació d'Astronomia i Ciència del Pla de l'Estany està formada per 135 socis, el que la converteix en la que més associats te dins les comarques gironines, i que amb les 98 activitats dutes a terme durant la temporada 2011-2012, la converteixen també en la més activa de totes.
I tot això ha estat possible gràcies al suport de tots aquests socis que any darrera any ens estan donant suport, participant de tot allò que organitzem: de les conferències, de les xerrades, de les observacions, dels sopars (G)astronòmics, de les sortides, ... I també a aquell soci, que tot i no participar-hi directament, ens dóna igualment el seu recolzament.
Un fet que fa que seguir organitzant activitats sigui per nosaltres una prioritat, per que estem convençuts de que el soci en gaudirà.
Per això voldria donar les gràcies a tots ells pel suport i per l'energia que ens transmeten per tal de seguir endavant.

Joan Anton Abellan
President d'Astrobanyoles