Article:

Congrés Estatal d'Astronomia

27-09-2010 Carles Puncernau

Els passats dies 17-18-19 de setembre es va dur a terme a Madrid, organitzat per les Associacions de Madrid ASAAF i AAM amb l'ajut de la Universitat Complutense el Congrés d'Associacions Astronòmiques Aficionades, que es celebra cada 2 anys.
Van ser dos dies de ponències, en total van ser 33 realitzades de tres en tres cada mitja hora, classificades per temes similars. Després hi havien set sessions plenàries a l'Aula Magna de la Facultat de Medecina, on també es van fer les sessions d'obertura i clausura. El dissabte a la nit es van reservar per a fer unes activitats fora de programa, encara que algunes no es van poder arribar a fer i el diumenge al matí es va reservar per a uns Tallers específics.
Vaig tenir l'oportunitat de poder assistir en nom d'Astrobanyoles i realment vaig quedar molt satisfet, doncs a dues sessions plenàries es va esmentar el nom de la nostra Associació per les activitats que portem a terme, el qual va ser una carta de presentació davant la resta d'entitats prou important.
El proper serà a Gandia al 2012 amb els companys de l'AA de La Safor.
Us adjunto enllaç pel qui vulgui entrar a veure el que es va fer amb més detall el congrés [Enllaç inexistent].