Article:

Assemblea general de socis

12-10-2009 Joan Anton Abellan

El passat dissabte dia 10 d'octubre a les 19:00 hores a la sala d'actes del Centre Excursionista de Banyoles es va dur a terme l'Assemblea General de socis, amb un únic punt a l'ordre del dia: estudiar la viabilitat d'independitzar-nos del Centre per tal de constituir una entitat jurídica pròpia.
Del total de 37 socis que té l'associació, a la reunió en varen assistir un total de 16, els quals ostentaven a més la representativitat d'uns altres 12 que n'havien delegat el vot. Es a dir que, en total, estaven representats un 76 per cent del total d'associats.
La reunió es va dur a terme dins d'una total normalitat i es varen debatre les dues opcions, tant la de seguir com ara, com una secció del Centre Excursionista o be la proposada per un grup de socis, i que va ser el motiu de la convocatòria.
Al final, desprès de mes d'una hora de debatre les dues posicions es va dur a terme la votació, que va donar un resultat final de 25 vots a favor de la independència, 2 en contra i 1 abstenció. En resúm un 89 per cent de vots a favor.
Ara, el proper pas a seguir serà convocar, per al proper mes de novembre. a tots els que estiguin interessats en formar part d'aquesta nova etapa d'Astrobanyoles, com a entitat independent, per tal de formalitzar la mateixa, seguint les directrius que ens marca l'Administració.