Article:

SdC: Setmana de la Ciència 2009

24-10-2009 Josep Lluís Díez

Torna la Setmana de la Ciència a Banyoles un cop més. Aquest any s'han programat un seguit d'activitats, a partir del dissabte 7 de novembre. Fent un breu resum tenim, com activitats obertes, l'excursió als Jardins Mar i Murtra de Blanes del dia 7, les xerrades de Ricard Guerrero (Universitat de Barcelona) el dia 13 i Carles Puncernau (Astrobanyoles) el dia 20, l'observació astronòmica, Leònides incloses, del dia 17, les exposicions de: Cartells finalistes del concurs per escollir el Cartell de la Setmana, Fotografies d'Antoni Escubedo, Fotografies dels concursos de l'Escola Casa Nostra i de l'IES Josep Brugulat. Com activitats específiques per alumnes de secundària tenim les xerrades de Josep Duran (UdG) i Dani Boix (UdG) i per alumnes de primària el Planetariviatger.
Com novetat d'aquest any destaca la Gimcana científica per alumnes de secundària, organitzada pel Grup de Ciències, penjada a la web del CRP i coordinada des dels centres de secundària.
Un bon feix d'activitats encaminades a ressaltar el valor de la ciència i a despertar la curiositat de petits i grans. Animeu-vos a participar!
Podeu descarregar el pdf del programa aquí [1]
i el pdf del cartell anunciador [2] de la visita als Jardins Mar i Murtra de Blanes.

[Enllaç1]  -  [Enllaç2]