Article:

Un article que parla de Sopa d'Estrelles

09-02-2006 Joan Anton Abellan

A continuació reprodueixo l’article titulat A la radio que la revista digital Nostranau, en el seu número 6, publica i que està dedicat al nostre programa de radio i extensivament a la nostra associació.

El passat 24 de novembre aquesta publicació va tenir l’oportunitat de participar, amb el seu director, Diego Sola, al programa radiofònic d’astronomia Sopa d’estrelles, realitzat a Ràdio Banyoles (107,3 de l.FM del Pla de l’Estany) per a la secció astronòmica del Centre Excursionista de Banyoles. La radiodifusió esdevé, com va poder comprovar la Revista Nostra Nau, una eficaç eina de divulgació astronòmica on la paraula pren el relleu a les lletres i exposa en tota la seva genialitat aquesta ciència. Els mitjans de comunicació audiovisuals, com són la ràdio i la televisió, han de ser els postres principals aliats en la tasca de fer un ampli ressò d’aquells aspectes més atractius, però també aquells més desconeguts, de la ciència astronòmica.
Són projectes com els del Centre Excursionista de Banyoles els que contribueixen a aconseguir els objectius de la divulgació.
Gràcies.


Si voleu llegir la revista complerta: Revista Nostranau [1]

[Enllaç1]