Article:

Viatge a València

16-11-2004 Jaume Bayo

Per segona vegada i esperem que no última, alguns components de l'associació i amics vàrem fer una excursió de cap de setmana, aquest cop a València per visitar la ciutat de les ciències i les arts.
Seguint en la dinàmica positiva el temps va col·laborar. No vam tenir la mateixa sort amb el viatge doncs el vent ens va fer patir un pocotet;.
Els que feia temps que no visitàvem aquesta ciutat ens quedarem gratament sorpresos, doncs la ciutat està molt bonica. Amb el desviament del Túria han guanyat tot un passeig verd que travessa tota la ciutat, sense arribar al mar (de moment). En l'extrem més marítim està situada la ciutat de les ciències i les arts.
Tal com teníem programat vam visitar el museu i l'hemisferi el dissabte a la tarda i l'oceanogràfic el diumenge el matí .
A l'hemisferi ens van canviar la pel·lícula per problemes tècnics i dels altres móns vam passar al Gran Canyon, què hi farem! L'oceanogràfic és un bon resum de la diversitat de vida en els mars i oceans.
La majoria no van perdre l'oportunitat de gaudir de tres varietats de paella el sopar del dissabte.
Una de les coses que més ens va agradar és la bellesa dels edificis i entorns obra de l'arquitecte Calatrava.
L'hotel, de la cadena NH va ser un encert doncs era molt còmode i l'esmorzar tot i les cues que alguns van haver de fer era molt complert.
Una vegada més vam gaudir de la ciència en bona companyia, i ja estem planificant la de l'any vinent que podria ser un viatge amb Ryanair a Greenwich. S'accepten propostes!!!