Article:

I Trobada intercomarcal

20-04-2004 Joan Anton Abellan

L'any passat ja vam intentar-ho, però només vam ser dues les associacions que van participar-hi, però aquest any si que hem aconseguit estar les quatre.
A quarts de sis, vam començar a arribar a Batet els diferents components de les quatre associacions de la província. Un cop presentats i havent visitat el nou telescopi que els companyns de la Garrotxa tenen, en Pere Horts ens va fer una xerrada sobre que son i com funciones les cameres CCD. En acabat, va tocar-l'hi el torn amb en Carles Casado, que ho va fer sobre les web-cam. La veritat es que entre un i l'altre ens van aclarir moltes dubtes i a mes d'un l'hi van agafar les ganes d'introduir-se en aquest nou mon.
Una pausa per sopar en un restaurant de la contrada i per acabar la jornada, una exposició, per part de les diferents associacions, dels diferents programes informatics emprats per la difusió de l'astronomia.
Llàstima que el temps no va acompanyar i no vam poder fer cap observació, però tot i amb això va estar una jornada força complerta, que va acabar amb el compromís per part dels companys de Figueres d'encarregar-se de l'organització de la II trobada, l'any proper.