Article:

13-14 de juny de 2003: Cap de setmana intens a l'associació

21-06-2003 Jaume Bayo

El divendres vàrem fer la darrera trobada mensual d'aquest nostre primer any. Com sempre en Joan Anton ens va recordar les properes activitats ( es poden consultar des de aquesta web) i vàrem aprofitar per demanar col·laboració específica per alguna de les activitats:
Telescopis per el taller de St. George's School, col·laboradors pel programa setmanal en directe d'una hora de durada que ens han proposat que fem....
Després en Pere ens va explicar algun dels objectes que podem veure aquest estiu i vam muntar el telescopi dins la sala per que tots els assistents (unes 20 persones) tinguessin una mica d'experiència per si algun dia volen agafar-lo.
L'endemà a la nit una dotzena d'agosarats activistes de la ciència ens vàrem trobar davant d'una taula (per cert va costar trobar-ne una que ens anés bé) al bar Ja-Sal-Pi per fer una tertúlia sobre la teoria de la relativitat. Tots el assistents (o quasi tots) vàrem quedar molt satisfets de com va anar el sopar-tertúlia, per cert amb molta moderació etílica malgrat el tema. Tant és així que quan vam acabar (després de més de dues hores de tertúlia) ja teníem idees per continuar l'activitat el curs astronòmic vinent. Us tindrem informats.