Article:

Resum de l'excursió a l'Imax

26-01-2003 Jaume Bayo

Dissabte 25 de gener de 2003. Sortida IMAX.
A les 4 de la tarda 53 persones membres i amics de l'associació sortíem de Banyoles direcció Barcelona per veure dues pel·lícules a l'IMAX. El viatge va anar molt bé i vàrem arribar 1 hora abans del començament de la sessió, per la qual cosa vàrem tenir una mica de temps lliure al Maremagnum.. A 2/4 de set vam entrar, s'hi van afegir 4 persones més que no varen venir amb l'autobús.
La primera pel·lícula Aventura al Màxim projectada en la pantalla gegant IMAX era un reportatge sobre els esports d'aventura: cursa entre les dunes del desert, descensos impossibles amb esquís, l'snowboard més arriscat..., tot plegat una mica marejant.
Finalment després d'un petit descans va començar la projecció de l'Estació Espacial 3D. La pel·lícula ens explica com ha anat el procés de construcció de l’Estació Espacial i com ha estat la vida dels astronautes que l'han anat construint i portat a terme els primers experiments. Remarcables són les sensacions de gravetat zero i les vistes sobre el nostra planeta.(Només estant a 400 quilòmetres aproximadament).
Ens van quedar ganes d'organitzar una sortida a l'estació però de moment no se si serà del tot possible.